Over ons

MIEQ haalt haar inspiratie uit reizen naar Azië, Afrika, Het Verre Oosten en ook mediterrane landen als Zuid Frankrijk, Ibiza en Italië. MIEQ is altijd op zoek naar originele accessoires, stoffen, draad op markten, kleine winkeltjes in afgelegen straatjes.

MIEQ is ruim 10 jaar geleden gestart op bijzondere fairs en evenementen, daar ontdekte ze haar creativiteit. Ze starte met het maken van riemen, tassen en tal van sierraden. Alles een tikje hippie gerelateerd, altijd kwaliteit, mooie stoffen, stoer leer en het gebruik van echte oude klederdrachten uit het Oude Pakistan, Afghanistan en India.

In Coronatijd stopten de markten en dus starte MIEQ met een wens die altijd op haar lijstje stond, maar nooit tijd voor was, een opleiding tot edelsmid. Hierbij kwamen weer nieuwe ideeën tot stand en ontstond een nieuwe liefhebberij, het maken van armbanden en ringen. Voor MIEQ is de combinatie met stof en draad belangrijk en heeft ze diverse trainingen in weeftechnieken en macramé knopen gevolgd.

Dit resulteert in de armbanden die MIEQ op dit moment maakt. Steeds vaker wordt MIEQ "ontdekt" en maakt MIEQ in opdracht mooie en unieke armbanden voor bijzondere winkels. Alles in kleine hoeveelheden, want MIEQ maakt alles in haar atelier zelf. Iedere armband is uniek.

Mocht u ook MIEQ armbanden in uw winkel willen verkopen, neem dan contact op met MIEQ voor de inkoopvoorwaarden.

Uiteraard kan iedereen gewoon bestellen via de webshop. Bij bijzondere wensen, neem dan ook contact op met MIEQ.

 

[email protected]

Welkom bij MIEQ!